Tuesday, 3 April 2012

my hero ♥

assalamualaikum .

hii guys . yeahhhh , thats my hero . take a look :D



blackkkkkkkkkk ! :D
kau ingat kau comel ke buat muka macamtu ? haha .

hoi hoi .
terima kasih sebab banyak bersabar dengan perangai aku .
terima kasih sebab banyak berkorban untuk aku .
terima kasih sebab selalu ada masa aku sedih , menangis , gembira .
tapi kau jarang ada masa aku lapar , tahu tak tahu ? haha .

aku sayangg kau gemukk .
jangan buat hal ehhh ! aku sepak sepak kau nanti . haha :D
thanks and sorry for everything .

really loveyouu mohamed haziq bin mohamed iqbal !

Tuesday, 13 March 2012

SAHABAT

assalamualaikum .

hii guys , harini aku nak show kat korangg bestfriend aku .

here we go .
kawan ketawa memang senang nak cari . tapi kawan menangis susah nak jumpa woo !
kao ado ? aku adaaa . haaaa .


haaa , comel kan budak gemukk ni ? haha .
nama dia noor atika bt nor azli .

ika ! aku rindu gila kat kau .
cepat lah balikkkk .
make sure lepas PLKN kau dah kurus !

haihh , aku rindu kau panggil aku abangg . haha mengongg .
aku rindu kau nak gedik-gedik .
aku rindu kau lah gemukkk !

thanks for everythinggg :')

iloveyousomuch .